Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Blog

Cryotherapie – De nieuwste revalidatie trend

Cryotherapie – De nieuwste revalidatie trend

Cryotherapie vindt zijn oorsprong bij dr. Yamaguchi in Japan. Hij ontwikkelde in 1978 een behandeling voor reumatische artritis waarbij de huid van patiënten kortstondig werd bevroren als een vorm van pijnbestrijding.
3 april 2020
Feiten en Fabels over Kinesiotape

Feiten en Fabels over Kinesiotape

Steeds meer mensen maken gebruik van kinesiotape. Het bijzondere is dat er ondanks vele studies naar de werking van kinesiotape nog geen unanieme conclusie is in de helende werking.

27 maart 2020
Ik loop nooit meer zonder

Ik loop nooit meer zonder

Bij hardlopers zijn compressiekousen al langer bekend, maar ook steeds meer wandelaars gebruiken de kousen. Onder meer bij de 80’ van de Langstraat zie je de laatste jaren meer deelnemers met compressiekousen.
20 maart 2020

Praktische hulp bij zweepslag

Zweepslag: veel mensen krijgen er tijdens het sporten last van, vaak omdat de spier niet helemaal bestand is tegen de eisen die we er tijdens het sporten opeens aan stellen. Het is een lastig ongemak dat een tijdje nodig heeft om te herstellen. Maar gelukkig heeft Eenblessure.nl makkelijke en praktische oplossingen om het ongemak te verminderen en het herstel te bevorderen.
25 juni 2019

Rugklachten? Nergens voor nodig!

URIEL brengt orthopedische ondersteuning binnen handbereik ‘Rugklachten? Nergens voor nodig!’
16 juni 2019

Eenblessure.nl is trotse sponsor van de 80 van de langstraat

Eenblessure.nl is trotse hoofdsponsor van een van de hoofdposten tijdens de 80 van de langstraat.
5 juni 2019

Hoofdsponsor eenblessure.nl aanwezig tijdens 80 van de langtsraat

Uiteraard was hoofdsponsor eenblessure.nl aanwezig tijdens de 80 van de Langstraat. Benieuwd naar het advies en de hulp van eenblessure.nl voor de lopers? Luister dan snel naar het interview.
2 juni 2019
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW