80 van de langstraat
Vanaf de huidige editie wordt www.eenblessure.nl de trotse hoofdsponsor van een van de grootste wandelevenementen van Nederland, namelijk de 80 van de langstraat. De 80 van de Langstraat is een wandeltocht van 80 km die binnen de 20 uur al wandelend of marcherend afgelegd dient te worden. Deze tocht wordt ieder jaar in het tweede weekend van september gehouden. Eenblessure.nl is sponsor van een van de vier hoofdposten tijdens deze wandeltocht. Bij deze hoofdpost aan de overlaatweg is er de mogelijkheid de vermoeide ledematen te laten masseren en een kleine pauze in te lassen, Eenblessure.nl zal hier ook producten aanbieden om de wandeltocht een stukje prettiger te doen laten verlopen.

Eenblessure.nl
Eenblessure.nl is nummer één op het gebied van blessurebehandeling. Zowel preventief als na het oplopen van een blessure heeft Eenblessure.nl allerlei verschillende producten om deze blessures zo doeltreffend mogelijk aan te pakken. Vandaar dat een mooi evenement als de 80 van de langstraat perfect aansluit op de missie van Eenblessure.nl om zoveel mogelijk mensen pijnvrij te laten bewegen. Eenblessure.nl wenst dan ook alle lopers veel succes met het leveren van deze topprestatie en hoopt dat er zoveel mogelijk lopers, met of zonder producten van Eenblessure.nl, de wandeltocht uit zullen lopen.

Hulpmiddelen
Mocht het lopen toch niet helemaal vanzelf gaan dan biedt Eenblessure.nl een breed scala aan verschillende producten. Zo zijn er de gel massage inlegzolen om vermoeide voeten te voorkomen of zijn er de blaarpleisters om blaren te voorkomen. Als er wat zwaardere klachten zijn aan verschillende gewrichten dan zijn er natuurlijk verschillende braces die zowel preventief als tijdens een blessure gedragen kunnen worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan een enkelbrace of een kniebrace. Laat je dus niet verassen maar kom goed voorbereid aan de start.