URIEL brengt orthopedische ondersteuning binnen handbereik ‘Rugklachten? Nergens voor nodig!’

Teveel gebukt, te zwaar getild, kou op de rug of verzwakte spieren: minstens vier op de vijf mensen heeft wel eens last van rugpijn. En wat als je dan te horen krijgt: ‘leer ermee leven’? Dat hoeft helemaal niet. Wij hebben er makkelijke en praktische oplossingen voor.

Klanten met rugklachten? Die komen dagelijks op onze website. Bij de geringste inspanning steekt lage rugpijn de kop op: werken in de tuin, verven, maar ook stofzuigen en dweilen. De pijn kan in de rug schieten als je was uit de wasmachine haalt of bukt om iets zwaars op te tillen. Het gebeurt vooral veel in deze tijd van het jaar, want iedereen heeft zin om de handen uit de mouwen te steken. Maar onze wervelkolom en rugspieren zijn écht nog niet uit hun winterslaap! De meesten onder ons krijgen dus last van een scherpe pijn laag in de rug, soms gepaard met uitstraling in de benen, of een zeurende pijn die langzaam erger wordt. Mensen worden ernstig beperkt in hun dagelijkse bezigheden, en vaak is sporten er ook niet meer bij!

Rugklachten

Ondersteuning
We komen veel mensen tegen die last van hun rug hebben, en alleen maar te horen krijgen: ‘Leer er maar mee leven’. Mensen gaan vaak op zoek naar oplossing op het vage en onduidelijke websites, en raken dan overspoeld door tegenstrijdige informatie. En ze weten niet waar ze iets kunnen kopen. En dus besloten we er wat aan te doen. Als blessure specialist kunnen we verlichting bieden. We hebben orthopedische hulmiddelen waarmee je jezelf letterlijk een steuntje in de rug kunt geven. Na veel onderzoek vonden we een leverancier van unieke medische hulpmiddelen: URIEL. Zij leveren ook een pakket ondersteuningsmiddelen voor de rug. Deze vind je terug op onze webshop

Preventief
Bandages als de Lumbo Belt en de Active Belt geven je een orthopedische ondersteuning als je werkzaamheden uitvoert die de rug belasten. Is dat niet genoeg, dan hebben we ook nog de Lumbo Sacraal Belt en de Active Lumbo Belt: bandages met extra kruislingse banden voor een stevige ondersteuning. Ze verlichten niet alleen de pijn, maar helpen ook de rug te herstellen en kunnen zelfs preventief werken. Daarnaast hebben we nog veel andere mogelijkheden om rugproblematiek te verlichten. Dit is nog totaal onbekend in Nederland. Kom voor een oplossing dus snel op onze webshop kijken.