Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 10:00 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 10:00 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Hielspoor

Je ontkomt er niet aan: we krijgen allemaal, in meer of mindere mate, last van onze voeten. En dat uit zich in klachten die beginnen bij pijnlijke voeten en kunnen eindigen met rugpijn en migraine. “Logisch, want op een onstevig fundament kun je geen huis bouwen.”

Iedereen krijgt op een bepaald moment last van zijn voeten. Evolutionair gesproken kunnen onze twee voeten namelijk ons lichaamsgewicht niet torsen - we stammen tenslotte af van viervoeters. En dat beginnen je voeten te merken - bij de een eerder, bij de ander later. Alle voeten hebben dus een neiging tot doorzakken, en dat merk je als je te lang staat of veel loopwerk verricht. Je merkt het vaak snel bij mensen met een staand beroep, die staan ook de hele dag in de winkel, en weten als geen ander dat je makkelijk last kunt krijgen van je voeten.”

Vragen om moeilijkheden: Alsof dat nog niet vervelend genoeg is, blijkt dat een breed scala aan lichaamsklachten terug te voeren is op voetproblemen. Directe voetklachten die zo ontstaan, zijn bijvoorbeeld een scheefstand van de grote teen, hamertenen en hielspoor. Maar als je voeten doorzakken of in een verkeerde stand komen te staan, dan moet het héle lichaam zich daarop aanpassen, van je enkels, knieën, bekken en wervelkolom tot aan de nek. Al die lichaamsdelen gaan in een stand staan waar ze niet voor bedoeld zijn. Dat is vragen om moeilijkheden.

Praktische oplossing: Bij veel mensen is de afwijking van de voet te klein voor een (dure) orthopedische of podotherapeutische zool. Gelukkig heeft eenblessure.nl goedkopere, praktische oplossingen. 

We hebben een assortiment voetzolen van Uriel, dat wereldwijd bekendstaat om zijn goede en praktische medische hulpmiddelen. Er zijn comfortabele steun- en inlegzolen, maar ook een unieke Easy Fit zool. Het bijzondere is dat deze uit drie delen bestaat, die zijn afgestemd op lichte tot stevige ondersteuning, afhankelijk van wat je gaat doen. Ga je hardlopen, dan moet de voet flexibel zijn en gebruik je de basiszool. Ga je wandelen, dan belast je de voet langer en zet je de gele zool erop. En als je echt steun nodig hebt, bijvoorbeeld bij het skiën als je voet vast in een schikschoen zit, dan gebruik je ook nog de rode zool. Daardoor kun je met één product onder alle omstandigheden je voeten een goede steun geven. En daarmee voorkomt u klachten van voetpijn en rugpijn tot migraine!

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW