Betaling

Eenblessure.nl accepteert verschillende betalingswijzen

iDeal 

Betalen via iDEAL is snel, veilig en eenvoudig. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Banken die gebruik maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers. Kies je eigen bank en volg de stappen.

Paypal

Paypal is een online betaalmethode waarmee klanten op een veilige manier online aankopen kunnen doen. Zodra je de bestelling hebt bevestigd, wordt je doorgelinkt naar de PayPal-inlogpagina voor het afronden van de betaling. Als je geen PayPal-account hebt, kun je je inschrijven op de PayPal-inlogpagina voordat je de bestelling afrondt.

Creditcards

Je kunt op onze webshop betalen met Mastercard, Visa en American Express. Als je met credit card wilt betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling.

Maestro

U kan op onze webshop betalen met Maestro via uw eigen bank. Als u met Maestro wilt betalen kies dan de juiste bank en ga verder met de betaling.

Sofort

Sofort Bankieren is een internationaal bankoverschrijvingssysteem. Met Sofort hoef je geen geld naar een virtuele rekening te sturen en heb je geen creditcard nodig: je voert eenvoudig je bankgegevens in en je betaling wordt direct verwerkt.

Bancontact

Bancontact / Mister Cash is het meest gebruikte betaalmiddel voor online betalingen in België. Alle klanten van de banken Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank kunnen bij ons online betalen met Mister Cash.

Betaal na ontvangst

Deze betaalmethode maakt het mogelijk om pas te betalen wanneer de bestelling is ontvangen. MultiSafepay verwerkt de betaling nadat de bestelling is geplaatst. U bent vrij om te kiezen wanneer de betaling wordt voldaan, zolang het binnen de aangegeven betalingsperiode gebeurt.

Bankoverboeking

Met deze betaalmethode kunt u direct geld overmaken naar de rekening van eenblessure.nl. Via een e-mail krijgt u het rekeningnummer en de gegevens door waarnaar u het geld over kan boeken. Een veilige manier om via uw eigen bank het geld rechtstreeks over te maken.