Meer dan 275 verkooppunten in Nederland       Boven € 50,- gratis verzending       Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis       Orthopedische hulpmiddelen op maat  

  Door de huidige omstandigheden kan de levering van uw bestelling wat langer duren, we doen ons best deze zo snel mogelijk af te leveren. Bedankt voor uw begrip.  

BOVENBEEN BANDAGE

De bovenbeenbandages zorgen voor een compressie en warmte voor de verschillende spieren in het bovenbeen, de ideale ondersteuning voor de hamstring, quadriceps of liesblessure. Bij het bepalen van de maat dient de omtrek van het midden van bovenbeen in centimeters worden opgemeten. Zorg hierna bij het aandoen altijd dat de bandage een gevoel geeft van algehele druk (dus zeker niet te strak) houdt hierbij aan dat er een pink tussen het bovenbeen en de bandage moet passen.

Bij de bovenbeenbandages wordt een onderscheid gemaakt in verschillende materialen en stevigheid. De witte ‘support’ bandages zijn gemaakt van elastisch polyester en biedt een lichte vorm van ondersteuning. De zwarte ‘active’ bandages zijn gemaakt van elastisch neopreen met een speciale materiaal bedekking aan beide kanten, gecombineerd met elastische, ademende Spacer stof. De ‘thermo’ variant is gemaakt van neopreen badstof materiaal en deze houdt extra warmte vast.

Uiteraard is de keuze voor type en maat van de bandage of brace naar eigen voorkeur, het gegeven advies op de website kan gebruikt worden als leidraad. Zorg er ten alle tijden voor dat uw eigen gevoel en eventueel advies van uw eigen fysiotherapeut/arts leidend is.

3 artikel(en)

per pagina

 • Bovenbeen band

  Bovenbeen ondersteuning

  Deze bovenbeen ondersteuning biedt therapeutische warmte en compressie.

  De ideale ondersteuning voor de hamstring, quadriceps of liesblessure.

  Let op:

  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Gebruik het product voor de genoemde indicatie.
  • Gebruik het product niet als u allergisch bent voor een van de materialen.
  Meer info
 • Bovenbeen band

  Deze dijbeen bandage levert therapeutische warmte en compressie. Ideale ondersteuning voor de achterdijbeenspier, vierhoofdige dijbeenspier of liesblessures.

  Let op!

  • Alleen voor uitwendig gebruik.
  • Gebruik dit product alleen voor de genoemde indicatie.
  • Gebruik dit product niet indien u allergisch bent voor een van de materialen.

  Meer info
 • Bovenbeen band

  UNIVERSELE GEWRICHTSTEUN  GESCHIKT VOOR ALLE MATEN

  Het elastische steunverband dat u heeft gekozen is gemaakt van neopreen met een speciale materiaal bedekking aan beide kanten, gecombineerd met elastische, ademende Spacer stof.

  De klittenband laten individuele aanpassing toe.

  Gebruiksaanwijzing: Pas de gewenste lengte / elastische druk aan met de klittenband. Als de gewenst druk is bereikt, verander de druk niet door het openen/sluiten van de sluiting maar verwijder het steunverband zoals het uittrekken van een sok. Op deze manier wordt de kwaliteit van het product bewaard en zal het langer meegaan.

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina