Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Carpaal tunnelsyndroom

Overbelasting van de pols zorgt voor een vernauwing van het gebied waar de pezen en zenuwen doorheen lopen. Hierdoor raken zenuwen bekneld met pijnlijke gevolgen. De blessure die hiervandaan komt noemen we het carpaal tunnelsyndroom. Klachten die opspelen: Dovig, tintelend of pijnlijk gevoel in de hand en de vingers.

Een polsbrace zorgt ervoor dat de pols compleet gefixeerd wordt, hierdoor wordt de pols ontlast en neemt de vernauwing af. Het dragen van de polsbrace in de nacht bevordert het herstel.

Onderstaande braces en hulpmiddelen kunnen u helpen tijdens de behandeling en het herstel van deze klacht. Ook tijdens periodes rondom een operatie kan een brace een oplossing zijn voor deze blessure.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Mövibrace Polsband

    Vanaf € 11,95
  2. Mövibrace Polsbandage

    Vanaf € 16,95
per pagina
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW