Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Hielspoor zooltjes

Het hielkussentje met de blauwe stip is ontworpen ter voorkoming van pijn in het hielbeen. Het gebruik van het Uriel hielspoor kussen, met een zachtere blauwe stip in het midden, verlicht de pijn door het opheffen van de druk van het lichaamsgewicht op het spoor tijdens het lopen. Het hielspoorkussen is verkrijgbaar in drie verschillende varianten: De lichtste variant is een kuipje dat enkel de pijn van het hielspoor verlicht, de middenzware variant heeft een wat fijnere ligging in de schoen en de zwaarste variant heeft een verhoging voor onder het lengtegewelf van de voet om zo de oorzaak van het hielspoor te bestreiden.

De hielspoorkussens worden gemaakt van hoogwaardig siliconen.

De hielspoor kussentjes worden per paar geleverd en beiden moeten worden gedragen, ondanks dat in de meeste gevallen enkel één hiel pijn doet, ter voorkoming van veranderingen in andere gewrichten.

Uiteraard is de keuze voor type en maat van de bandage of brace naar eigen voorkeur, het gegeven advies op de website kan gebruikt worden als leidraad. Zorg er ten alle tijden voor dat uw eigen gevoel en eventueel advies van uw eigen fysiotherapeut/arts leidend is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Mövibrace Hielspoor Cups

    Vanaf € 19,95
  2. Strassburg Sok

    Vanaf € 29,95
per pagina
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW