Meer dan 300 verkooppunten in Nederland       Boven € 50,- gratis verzending       Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis       Orthopedische hulpmiddelen op maat  

Knieklachten

Knieklachten zijn een veel voorkomend probleem bij fietsers, zowel bij mensen die de sport recreatief beoefenen als mensen die echt de zwaardere tochten fietsen. Te veel en foutief trainen veroorzaakt overbelasting met als gevolg pijn onderaan de knie. Om deze overbelasting te voorkomen of om het kniegewricht te beschermen heeft eenblessure.nl een aantal kniebraces die kunnen helpen de klachten te verhelpen of te voorkomen.

Zo is er bijvoorbeeld patellabrace van Uriel, deze geeft druk op je kniepees en tegen de onderrand van de knieschijf. Hierdoor wordt de pees ontlast en de pijn verlicht. Verder is er nog een verscheidenheid aan complete kniebraces zoals bijvoorbeeld Item AC45X van Uriel. Deze bandage helpt bij het begeleiden van de knieschijf en bij de bescherming van de kniebanden.

Als laatste optie heeft eenblessure.nl nog een assortiment aan zware kniebraces met scharnieren aan de zijkant. Deze braces fixeren het kniegewricht en voorkomen iedere vorm van de verkeerde beweging van het kniegewricht waardoor de knie beschermt en ontlast wordt.

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 15 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2