Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Kuitbrace

Deze bandage geeft gelijkmatige compressie aan de kuit waardoor spierpijn aan de kuit wordt verlicht. De warmte en compressie van de bandage helpt pijn verlichten tijdens het hardlopen en spring activiteiten en bevordert het genezingsproces. De bandage helpt om de bloedsomloop te verbeteren tijdens sportactiviteiten en helpt overbelasting aan de spieren te voorkomen.

Om de juiste maat op te meten voor de kuitbandage meet je de omtrek van het been net boven de enkel. De kuitbandage is gemaakt van neopreen badstof materiaal en deze houdt extra warmte vast. Het ‘thermo’ materiaal is van een gemiddelde stevigheid.

Uiteraard is de keuze voor type en maat van de bandage of brace naar eigen voorkeur, het gegeven advies op de website kan gebruikt worden als leidraad. Zorg er ten alle tijden voor dat uw eigen gevoel en eventueel advies van uw eigen fysiotherapeut/arts leidend is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Compressiekousen

    Vanaf € 19,95
per pagina
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW