Meer dan 300 verkooppunten in Nederland       Boven € 50,- gratis verzending       Op werkdagen voor 21:30 besteld, morgen in huis       Orthopedische hulpmiddelen op maat  

SCHEENBEENBRACE

Deze bandage geeft gelijkmatige compressie aan het scheenbeen waardoor spierpijn aan het scheenbeen wordt verlicht. De warmte en compressie van de bandage helpt pijn verlichten tijdens het hardlopen en spring activiteiten en bevordert het genezingsproces. De bandage helpt om de bloedsomloop te verbeteren tijdens sportactiviteiten en helpt overbelasting aan de spieren te voorkomen.

Om de juiste maat op te meten voor de scheenbeenbandage meet je de omtrek van het been net boven de enkel. De kuitbandage is gemaakt van neopreen badstof materiaal en deze houdt extra warmte vast. Het ‘thermo’ materiaal is van een gemiddelde stevigheid.

Uiteraard is de keuze voor type en maat van de bandage of brace naar eigen voorkeur, het gegeven advies op de website kan gebruikt worden als leidraad. Zorg er ten alle tijden voor dat uw eigen gevoel en eventueel advies van uw eigen fysiotherapeut/arts leidend is.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina