Meer dan 300 verkooppunten in NederlandBoven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 10:00 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Meer dan 300 verkooppunten in Nederland Boven € 50,- gratis verzendingOp werkdagen voor 10:00 besteld, morgen in huisOrthopedische hulpmiddelen op maat

Duimbrace

De duimbraces zijn ontworpen voor een goede ondersteuning van de duim. Met een flexibel aluminium spiraal wordt de beweging van de duim beperkt. Past zowel om de rechter als de linkerhand. Wordt gebruikt bij: Verrekking, Verstuiking, breuk en ontsteking van de duim, Trigger Thumb, Bowlers Thumb en huisvrouwenduim. Werkt als een begeleiding na het verwijderen van gips of bij het blesseren van pezen, spieren, gewrichtsbanden in de duim. Vermindering van pijn in de duim als gevolg van overmatig gebruik van de duim of bij verstuiking, breuk of ontsteking van de duim.

Bij het bepalen van de juiste maat meet u de omtrek over de botuitsteeksels aan de zijkant van de pols op onderarm. Bij de duimbraces wordt een onderscheid gemaakt in verschillende materialen en stevigheid. De beige ‘support’ bandages zijn gemaakt van elastisch polyester en bieden een lichte vorm van ondersteuning. De zwarte ‘active’ bandages zijn gemaakt van elastisch neopreen met een speciale materiaal bedekking aan beide kanten, gecombineerd met elastische, ademende Spacer stof. De ‘thermo’ variant is gemaakt van neopreen badstof materiaal en deze houdt extra warmte vast. Het ‘thermo’ en ‘active’ materiaal is van een gemiddelde stevigheid.

Uiteraard is de keuze voor type en maat van de bandage of brace naar eigen voorkeur, het gegeven advies op de website kan gebruikt worden als leidraad. Zorg er ten alle tijden voor dat uw eigen gevoel en eventueel advies van uw eigen fysiotherapeut/arts leidend is.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
© 2021 Eenblessure.nl - Alle prijzen zijn inclusief BTW